Szironta Együttes, Besnyő • www.csengettyu.hu • +36 20 258 22 44 • info@csengettyu.hu Küldjön e-mailt a Szirontának! Adója 1%-át köszönjük! Töltse le a rendelkező nyilatkozatot most!
Kezdőlap arrow Egy százalék, egy perc - talán egy új rendezvény!
Egy százalék, egy perc - talán egy új rendezvény!

Ma az egyik legnehezebb feladat a kulturális eseményekre forrást találni. Szervezetünk azon fáradozik, hogy értékteremtő és értékőrző rendezvényekkel, programokkal biztosítsa közművelődési szerződésében vállalt feladatait, ezzel igényes szórakozást biztosítson Besnyő és a kistérség lakói számára.
Nem utolsó szempont, hogy megismertessük a csengettyűjáték sokszínűségét, fejlesszük egyesületünket, újabb célokat, újabb lehetőségeket célozzunk meg.

Mivel a kultúrára szánt támogatások mértéke évről évre kisebb, így a személyi jövedelemadó egy százalékával ÖN IS segítheti munkánkat úgy, hogy alig pár perc időt szán erre.

Sok adózó nem veszi a fáradságot arra, hogy kitöltse a felajánlásra szánt szelvényt. Pedig ezzel nagyon sokat tud segíteni egy-egy szervezet számára. Még akkor sem késő, ha már adóbevallását elküldte, de még nem rendelkezett adója 1%-áról. Töltse le rendelkező nyilatkozatunkat, tegye egy borítékba, a boríték lezáró részét keresztbe írja alá, a feladó részhez pedig írja adóazonosító jelét. Ezt a borítékot juttassa el munkáltatójának, szervezetünkhöz (Mezőföldi Önkéntes Pont, Besnyő, Petőfi utca 3-5. Faház) vagy az illetékes adóhatósághoz.

Adója 1%-át köszönjük! Adószámunk: 18501472-1-07

Bizonyára Önben is felmerül az a kérdés, hogy MIÉRT a Szirontát támogassa egy százalékos felajánlásával. Erre itt és most megpróbálunk válaszolni:

  • A Szironta Besnyőn és Besnyőért tevékenykedik. Helyben és láthatóan végezzük munkánkat, részt vehet rendezvényünkön, programjainkon. Idén januártól újra térítésmentesen biztosítjuk a zeneóvodát, több helyi diák számára végzünk citerás, népi énekes képzést, fenntartjuk a Mezőföldi Önkéntes Pontot.
  • Fontosnak érezzük, hogy saját környezetünket fejlesszük - még ha ez a fejlesztés nem infrastrukturális, hanem kulturális.
  • A kistérségünkben is látványos eredményeket tudunk bemutatni, messzire visszük a község, a kistérség és a megye hírét is.
  • Fiatal, agilis csapatként dolgozunk azon, hogy vállalt céljainkat, így a csengettyű megismertetését, a népi hagyományaink ápolását, az értékteremtő kulturális rendezvények biztosítását megvalósítsuk, együttműködjünk nagyobb projektek megvalósításában.
  • Elszántan küzdünk azért, hogy egy abszolút forráshiányos területen is helyt állhassunk. Az együtteseink tagjai szabadidejüket áldozzák fel, szervezőink, segítőink pihenőidejükben biztosítják a rendezvényeink, programjaink sikerét.
  • Az országban az egyedüli olyan szervezet vagyunk, amely aktívan dolgozik a magyar csengettyűk “meghonosításán”, egyedül Besnyőn valósul meg évről-évre az Országos Csengettyűs Találkozó. Jó kapcsolatot ápolunk az ország csengettyűseivel, gyártóival.
  • Éves szinten átlagban 50 fellépés segíti azt, hogy megismerhessék munkánkat.
  • A Besnyői Népdalkörrel együtt elért két Aranypáva díj, a Hungarikum-bizottság országos jelölése, a Magyarok Világtalálkozójára való meghívás szakmailag is minősíti munkánkat. A nívós programokon, helyeken való fellépések (pl. Parlament, Gödöllői Királyi Kastély, Magyar Vidék napja) szintén bizonyítják nem hiába való munkánkat.

Mi mindezt tudjuk cserébe adni az egy százalékért.


Ha a fenti válaszok még nem győzték meg, várjuk rendezvényeinken, koncertjeinken vagy fellépéseinken. Nézze meg, hogy mit adunk cserébe a felajánlott egy százalékért.

1% 1% 1% 1% 1%

Kérjük, hogy 2017-ben is
támogassa szervezetünket!
Köszönjük!

Adószámunk: 18501472-1-07

Rendelkező nyilatkozat
Miért segíti szervezetünket felajánlása?
Olvassa el válaszainkat!

Legújabb lemezünk

Lájkoljon minket!